Beyond Chrysant veilt chrysanten voor goed doel

Beyond Chrysant veilt chrysanten voor goed doel

Op woensdag 30 november veilt Beyond Chrysant een kar met Baltica Pink voor het goede doel, zo laat de chrysantenkwekerij uit Hoek van Holland weten.

Beyond Chrysant investeerde recent in de nieuwste generatie LED-verlichting om de teelt van de chrysanten verder te verduurzamen. Naast het beste spectrum beschikt deze ledverlichting van Fluence ook over wit licht, zodat de medewerkers ook in de kas goed en comfortabel kunnen blijven werken. Omdat er nu een lichtroze gloed in de kas hangt, leek het Beyond Chrysant een ​​ideaal moment om de roze Baltica-chrysanten te kweken en een kar te veilen om de opbrengst van deze kar te schenken aan een goed doel.

Het goede doel is Hospice VPTZ in Delft. Zij bieden zorg en ondersteuning aan iedereen in de laatste levensfase en aan hun naasten. Mede-oprichter, en oom van Martijn en Wouter, Paul Kester bracht hier ook zijn laatste levensfase door. Daarom ligt dit doel Beyond Chrysant na aan het hart, zo laat het bedrijf weten. De opbrengst wordt volledig gebruikt om het hospice te verduurzamen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie