Subsidiefocus wordt Epiic

Subsidiefocus wordt Epiic

Subsidiefocus gaat verder onder de naam Epiic. De reden is dat het bedrijf zich, naast subsidieadvies, veel meer is gaan richten op innovatieadvies en financiering. Om die brede dienstverlening nog meer onder de aandacht te brengen, is gekozen voor een nieuwe naam: Epiic. Enabling innovation.

Ondernemers die innoveren hebben veel vragen. Bijvoorbeeld over ontwikkelingen en trends in de markt, het vormgeven van een nieuwe businesscase en het beschermen van intellectueel eigendom. En ook de financiering van projecten vereist specifieke expertise. Roy Hoven, manager Epiic: “Innoveren vraagt om heel brede kennis. Kennis die onze consultants graag met ondernemers delen. En omdat we ook nog eens werken met specialistische teams die weten wat er speelt in de verschillende sectoren, kunnen wij echt het verschil maken. Alle reden dus om onze diensten extra in de spotlights te zetten. Zodat we nóg meer ondernemers kunnen helpen om te groeien en bloeien.”

Met Epiic dromen waarmaken
Roy Hoven is erg enthousiast over de nieuwe koers. “In de loop van de jaren hebben we een heel eigen visie ontwikkeld op innovatiemanagement. Daarnaast hebben we ook op financieel en juridisch terrein alle expertise in huis. Onze consultants staan elke ochtend op om dromen en ambities van ondernemers waar te maken. Dat doen zij door innovaties te vertalen naar succesvolle projecten. Met Epiic kunnen we dat nog beter dan voorheen.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie