En de winnaars zijn...

En de winnaars zijn...

Het WK Voetbal zit erop, tijd dus om de balans op te maken van HortiSoccer, de online voorspellingsgame van Holland Hortimedia. Want wie gaat er aan de haal met die goedgevulde Horticup. We gaan het nu bekendmaken!

Geen enkele deelnemer van HortiSoccer 2022 had zowel de nummers 1,2,3 als 4 goed voorspeld. Toch hadden zeven mensen wel de nummers 1 en 2 van het WK Voetbal goed. Een van hen had bovendien een bonusvraag goed en wint daarom de Horticup: Sander Ammerlaan van Ammerlaan-Sosef!

Sander voorspelde niet alleen de finalisten van het WK Voetbal, maar had ook ingevuld dat het eerste doelpunt in de finale in de 23e minuut zou worden gescoord. En dat klopte! Daarmee is Sander de winnaar geworden van HortiSoccer 2022. Hij troeft daarmee Bas Bazuin van JW Bazuin af. Bas, die in 2021 nog winnaar van HortiSoccer werd, eindigt dit keer op plek 2. De eervolle derde plaats is voor Gerjan van Spronsen van BoersTuinbouw.

In januari zal een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden bij Benfried in Den Hoorn. Tegen die tijd zullen we daar uiteraard verslag van doen. Met de winnaars wordt contact opgenomen. De overige deelnemers hopen we bij de volgende editie van HortiSoccer weer te mogen verwelkomen!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie