Volop aandacht voor cao

Volop aandacht voor cao

In het eerste werkgeversjournaal van Werkgeverslijn land- en tuinbouw van 2023 worden de kijkers in acht minuten bijgepraat over onder andere de nieuwe cao voor de glastuinbouw. Onder andere Ingrid Blom, beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland, komt in het journaal aan het woord. Donderdag 19 januari wordt er ook een webinar georganiseerd over de nieuwe cao, meldt Glastuinbouw Nederland.

Naast de nieuwe Cao Glastuinbouw wordt in deze uitzending aandacht besteed aan huisvestingskosten, de komende activiteiten van de Werkgeverslijn en een vraag en antwoord over het voeren van gesprekken met werknemers. Presentatie is in handen van Diana Eleveld (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw). Sprekers zijn Ingrid Blom (cao-onderhandelaar namens Glastuinbouw Nederland) en Marco van Bellekom (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw).

Bekijk hier het werkgeversjournaal van januari 2023 terug:


Op donderdag 19 januari van 15.30 uur tot 16.30 uur organiseren Glastuinbouw Nederland, Plantum en LTO Nederland een webinar waarbij de nieuwe cao wordt toegelicht. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Dit webinar is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland en Plantum. Kijk voor meer informatie en aanmelding in de agenda van Glastuinbouw Nederland.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie