Tweede telling stapelwagens

Tweede telling stapelwagens

De regeling Stapelwagenhuur Intern Gebruik (SIG) zorgt ervoor dat er jaarrond voldoende stapelwagens beschikbaar zijn op de veiling. Iedere klant die binnen het veilinggebouw gebruik maakt van stapelwagens, sluit een boxcontract af met Royal FloraHolland. Vier keer per jaar worden de stapelwagens bij boxhouders geteld. De tweede telling in 2024 vindt in juni plaats.

"De hoogte van het afgesloten boxcontract vergelijken we aan het einde van het jaar met het werkelijke aantal in gebruik zijnde stapelwagens. Tussen maandag 10 en zondag 23 juni 2024 komen we bij jou langs voor een controle-telling van het aantal stapelwagens. De controle kan eventueel uitlopen naar week 26", aldus Royal FloraHolland.

Hoe werkt de telling?
In week 24 en 25 van 2024 komen Royal FloraHolland-medewerkers bij elke boxhouder op elke hub langs om het aantal aanwezige stapelwagens te tellen. "Na deze telling laten wij een kopie van het telformulier achter, zodat jij weet hoeveel stapelwagens wij bij jou geteld hebben. Deze telling heeft geen directe gevolgen. Pas na een aantal tellingen stellen we het gemiddelde resultaat vast. Wanneer nodig passen we dan in overleg met jou het boxcontract naar boven of naar beneden aan."

Bekijk hier de data

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel