Word jij dit jaar Koning(in) Tuinbouw?

Word jij dit jaar Koning(in) Tuinbouw?

Het EK Voetbal in Duitsland nadert en de Oranjegekte is alweer losgebarsten. Terwijl Nederland zich opmaakt voor het EK Voetbal 2024, strijdt men in de tuinbouw om de titel Koning(in) Tuinbouw 2024! Afgelopen vrijdag kondigden we al aan dat Hortibiz en Ledgnd de handen ineen slaan om hun afzonderlijke EK-pools onder de aandacht te brengen met een video. Die video kun je nu bekijken!

In de Ledgnd EK-pool strijden deelnemers om de titel Koning(in) Tuinbouw 2024. Door de uitslagen van de EK-wedstrijden te voorspellen, maken ze kans op prijzen zoals een voetbaltafel, een luxe hotelovernachting en een EK-shirt. Deelname is mogelijk zowel individueel als met het hele bedrijf. Deelnemen kan via www.ledgnd.com/ek-pool. “Koning(in) Tuinbouw is echt een traditie aan het worden. Twee jaar geleden tijdens het WK hebben we deze ludieke actie voor het eerst gedaan en we konden dit EK natuurlijk niet overslaan,” aldus Ilona Verveer, marketingmanager.

Dit jaar wordt de promotie van de Ledgnd EK-pool zogezegd samen met Hortisoccer van Hortibiz News & Media gedaan. Je kunt gratis meedoen aan Hortisoccer en door de top 4 van het toernooi te voorspellen en enkele bonusvragen te beantwoorden, maak je kans op de voetbalbeleving van je leven. Aanmelden voor deze voetbalpool kan via www.hortisoccer.nl.

Bekijk de gezamenlijke promotievideo hier:

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie