Veel aandacht voor Cupidrone

Veel aandacht voor Cupidrone

De Cupidrone van Bloemenbureau Holland heeft zijn werk weer goed gedaan. Op Valentijnsdag bezorgde de knalrode drone een bloem met liefdesgedicht bij verliefde stelletjes of anderen die een glimlach verdienden. Hij vloog over het plein Vredenburg in het centrum van Utrecht. Voor een van de gelukkige stelletjes hing er aan de bloem een speciale verrassing: een dinerbon voor twee personen.

Valentijn weet zijn weg naar geliefden weer te vinden. Motivaction onderzocht het Valentijnsgdrag van dit jaar ... en wat blijkt? 32% van de Nederlanders vierde Valentijn. Dat is een 'all time high'! Bovendien werden er 30% meer bloemen gekocht dan in de afgelopen jaren en ook nog voor een gemiddeld hoger bedrag.

Cupidrone-actie breed opgepakt door de media
Wij kondigden de actie aan via onze eigen communicatiekanalen met een video-teaser van de Cupidrone. Daarnaast hebben we liefdesambassadeur Sergio, bekend van First Dates, ingeschakeld om in het RTL-programma Boulevard bekendheid te geven aan onze campagne en de kijkers op te roepen naar Utrecht te komen. Zijn boodschap ‘sta stil bij de liefde voor elkaar en spreek die uit’ viel op. De boodschap ‘Love is in the air’ werd vervolgens verspreid door de landelijke en regionale nieuwsmedia, radio- en tv-programma’s en lifestyle media.

Kon je er niet bij zijn, bekijk dan de aftermovie voor een impressie van deze actie:
 

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie