Metazet Formflex heeft 'baanbrekende innovaties'

Metazet Formflex heeft 'baanbrekende innovaties'

Metazet Formflex, de leverancier van slimme oplossingen voor de tuinbouwsector, zal tijdens GreenTech enkele baanbrekende innovaties presenteren die de tuinbouwondernemers en toeleveringssector een stap vooruit kunnen helpen.

MetaFIT: Een slimme oplossing voor het verbinden van verwarmingsbuizen zonder lassen
Eén van de meest opwindende nieuwe producten die Metazet tijdens de beurs introduceert, is MetaFIT. Dit systeem biedt een innovatieve oplossing voor het verbinden van verwarmingsbuizen in kassen, zónder dat er gelast hoeft te worden. Dit brengt talloze voordelen met zich mee zoals tijdwinst bij bouwprojecten en flexibiliteit bij het toevoegen van extra buizen in bestaande kassen. Vanzelfsprekend kan MetaFIT wereldwijd op locatie worden aangebracht. Deze krachtige innovatie is voortgekomen uit een vraag van DGH Technologies B.V., waar Metazet nauw mee heeft samengewerkt. Het illustreert de toewijding van Metazet om naar haar klanten te luisteren en gezamenlijk te werken aan mooie oplossingen.

Second Skin: Optimalisatie van kashygiëne met een kunststof toplaag
Een andere opmerkelijke innovatie die Metazet zal presenteren, is de recent gelanceerde Second Skin. Deze speciaal ontwikkelde, en gepatenteerde, kunststof toplaag omsluit de teeltgoot volledig, waardoor algen en kunstmest nauwelijks kunnen hechten. Ontdek op de beurs hoe Second Skin de kashygiëne optimaliseert en de groei van planten verbetert.

NXT-row: Het autonome rijdende platform voor efficiënte kasautomatisering
Daarnaast presenteert Metazet haar NXT-row, een geavanceerd, autonoom rijdend platform voor robotiseringstoepassingen. Dit platform kan moeiteloos door de kassen navigeren en vormt daarmee de ideale basis voor automatisering in de kas. De NXT-row biedt misschien ook wel de stabiele basis voor uw robotiseringstaak! Scouting, oogsten, UVC-belichting of gewasbescherming, NXT-row brengt uw toepassing veilig door de kas.

"GreenTech is een unieke gelegenheid om onze innovaties te presenteren", zegt Luke van Adrichem, technisch directeur van Metazet Formflex. "Het is een eer om u te vertellen dat we op dinsdag 6 juni jl. een selecte groep relaties hebben verwelkomd bij de presentatie van onze nieuwste innovatie, de MetaFIT. Tijdens dit evenement was het een bijzonder moment om de allereerste MetaFIT officieel te overhandigen aan Edo en Timo Raus van DGH Technologies B.V., met wie we ons eerste project met MetaFITs uitrollen. Deze mijlpaal bevestigt de kracht van Metazet in het luisteren naar onze klanten om vervolgens gezamenlijk prachtige oplossingen te realiseren. Onze MetaFIT, Second Skin en de NXT-row demonstreren de voortdurende inzet van Metazet om de tuinbouwsector verder te helpen en de uitdagingen van de moderne tuinbouw aan te pakken. We kijken ernaar uit om bezoekers te verwelkomen in onze stand, nr. 05-240, waar we graag samen met hen de toekomst van tuinbouwtechnologie ontdekken.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie