Nodig politici uit!

Nodig politici uit!

De Toolkit Gezondheid & Geluk van Glastuinbouw Nederland is uitgebreid met een opzet van een uitnodiging voor een werkbezoek van politici aan de glastuinbouw.

Wil je raadsleden uitnodigen om een bezoek te brengen aan jouw bedrijf, leg dan eerst kort contact met deze personen of de secretarissen met het idee om hen uit te nodigen en waarom. De officiële uitnodiging kun je vervolgens per e-mail versturen. Een concept uitnodiging met informatie die in de brief moet komen, is toegevoegd aan de Toolkit Gezondheid & Geluk. De concept uitnodiging moet aangevuld worden met informatie die voor jouw uitnodiging van toepassing is. Voeg ook zeker informatie toe over het bedrijf die van toepassing is voor dit werkbezoek.

Over de toolkit
Vanuit het thema Gezondheid & Geluk wil Glastuinbouw Nederland de positionering van de Nederlandse glastuinbouw versterken. "Dit kunnen we niet alleen en daarom is de rol van ondernemers hierin groot. Om deze rol goed te kunnen pakken, zijn wel handvatten nodig." Daarom lanceerde Glastuinbouw Nederland in juni een digitale toolkit met praktische tools, links en inspiratie. "Door interactie met onze omgeving vergroten we de waardering voor onze sector. Samen kunnen we meer empathie kweken. Dat bereiken we door ons verhaal vaker te vertellen, te luisteren naar onze omgeving en zichtbaar te maken hoe wij werken aan een gezonde en groene samenleving. Alleen samen kunnen we dit bereiken."

 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie