Van Helvoort Company stelt nieuwe CEO aan

Van Helvoort Company stelt nieuwe CEO aan

Bas van Mourik volgt Evert van Helvoort op als CEO bij Santini-specialist VHC. Evert van Helvoort wordt per 1 januari 2024 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland. Met Bas van Mourik krijgt het familiebedrijf een ervaren kracht aan het roer. "Bas is de expert in de chrysantenwereld. We kijken ernaar uit om hem in ons team te verwelkomen!"

Bas van Mourik werkte lange tijd bij Dekker Chrysanten en de afgelopen periode als Salesmanager Nederland. Tijdens zijn periode bij Dekker Chrysanten heeft Bas van Mourik een sterke relatie opgebouwd met de familie Van Helvoort. "Van Helvoort Company is een sterk groeiend bedrijf met een transparante werkwijze en een uitdagende groeistrategie waar ik graag mijn steentje aan bij zal dragen in de toekomst."

Voorzitter Raad van Commissarissen
Het familiebedrijf VHC is de Santini-specialist in Nederland. Naast zijn werkzaamheden bij VHC was Evert 4 jaar actief als lid van de Raad van Commissarissen van FloraHolland. In de vergadering van 22 juni 2023 is Evert gekozen als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Evert van Helvoort: "Sinds de tweede helft van 2023 kijk ik op alle fronten mee met de huidige voorzitter Jack Goossens. Dat geeft straks een goede start. Mijn benoeming is niet meer te combineren met de werkzaamheden als CEO in ons familiebedrijf. Ik draag mijn stokje met heel veel vertrouwen over aan Bas van Mourik. Ik ben blij dat we in hem een zeer kundig en ervaren persoon aan het roer van VHC hebben staan." Vanaf januari zal Van Helvoort binnen VHC de rol als CFO blijven vervullen.

Op ruim 24,5 hectare in de Bommelerwaard teelt de familie Van Helvoort een breed assortiment Santini’s. Door in te spelen op de veranderingen in de markt is VHC een vooruitstrevende organisatie die innovatie hoog in het vaandel heeft staan.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie