RFH zoekt brandweerlieden

RFH zoekt brandweerlieden

Sinds jaar en dag kan Royal FloraHolland vertrouwen op haar eigen goed getrainde bedrijfsbrandweer in Naaldwijk en Aalsmeer. Dat de bedrijfsbrandweer het eigen pand en het terrein op hun duimpje kent en bij een calamiteit snel ter plaatse is, beperkt risico’s en levert een enorme bijdrage aan het veilig houden van de terreinen én de mensen die er aanwezig zijn, zo laat de veiling weten.

"In Naaldwijk houdt de bedrijfsbrandweer het ruim 1.000.000 m2 grote terrein (inclusief kantoren en verdiepingen) brandveilig. Met de kennis van het terrein maakt de bedrijfsbrandweer het verschil. De lokale brandweer ziet bij een melding het algemene adres. De meldingen bij de bedrijfsbrandweer hebben een exacte locatie. Onze manschappen bij de bedrijfsbrandweer leren alle hoeken en gaten van de veiling kennen en komen overal: achter alle deuren en ook boven op het plafond. Zij weten waar alle materialen liggen, alle sprinklers hangen en (blus)installaties staan. Die kennis is uiterst belangrijk om het terrein veilig te houden voor de ongeveer 200 bedrijven en 8.000 mensen die dagelijks gebruikmaken van de marktplaats."

Voor hete vuren staanGerard de Jong werkt al dertig jaar fulltime bij de bedrijfsbrandweer in Naaldwijk als commandant en Officier van Dienst. "We blussen brand, gaan af op brandmeldingen, assisteren bij ongevallen of als iemand onwel wordt, rukken uit bij stormschade, wateroverlast en verkeersongevallen. Om calamiteiten te voorkomen, zijn we nauw betrokken bij alle risico-inventarisaties en -evaluaties."

Jaarlijks rukken de brandweerlieden van onze eigen bedrijfsbrandweer zo’n twintig keer uit. Zij zijn 24/7 inzetbaar voor een veilige werkomgeving. Ook in privétijd én tijdens feestdagen. Die inzet van de bedrijfsbrandweer waardeert ook de directie van Royal FloraHolland. Op 3 november kwam het MT-Facility Management en David van Mechelen, CFO langs bij de bedrijfsbrandweer in Naaldwijk. Om even bij te praten en mee te kijken bij het belangrijke werk dat het eigen korps verzet om de mensen en de bedrijven op de terreinen veilig te houden.

"Hebben we ook een vuurtje bij jou aangewakkerd? Schuilt er een brandweerlid in jou? We zoeken nog meer nieuwe collega's. Bekijk dan onze vacature bij onze bedrijfsbrandweer in Naaldwijk en solliciteer! We organiseren een informatieavond op 17 november 2022, voor als je eerst meer wilt weten. Je bent van harte welkom! Meld je aan bij brandweerrfh@royalfloraholland.com."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie