CHRO Royal FloraHolland vertrekt naar Sligro

CHRO Royal FloraHolland vertrekt naar Sligro

Na bijna zeven jaar bij Royal FloraHolland vertrekt Anja de Bree (CHRO) om per 1 maart 2023 als CHRO aan de slag te gaan bij de International Board van Sligro Food Group.

Anja de Bree zegt over haar tijd bij Royal FloraHolland: “Ik ben dankbaar voor alle dingen die ik heb mogen doen bij Royal FloraHolland. En bewaar fijne herinneringen aan de afgelopen jaren. Aan de samenwerking met velen van jullie en aan alle mooie mensen in het bedrijf én in de coöperatie. Voor mij is het moment gekomen om nieuwe uitdagingen aan te gaan in een nieuwe omgeving. Ik zal Royal FloraHolland zeker missen en altijd een warm hart toedragen. Ik hoop dat ik in de komende periode persoonlijk afscheid van jullie kan nemen."

Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland: “Ik kijk, mede namens het MT Royal FloraHolland, terug op een plezierige en langdurige samenwerking met Anja. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan ons team, aan HR, aan het engagement van onze medewerkers én aan onze coöperatie, zeker ook in een uitdagende arbeidsmarkt. Hoewel ik Anja graag nog wat langer in ons team had gehouden, wens ik haar alle goeds in haar nieuwe uitdaging."

De zoektocht naar een opvolger voor CHRO is opgestart. Communicatie hierover vindt plaats zodra er meer bekend is. De Bree heeft zich samen met het team ingezet voor een nieuwe cao door met de vakbonden te komen tot de onderhandelingsuitkomst die er nu ligt. Deze wordt momenteel voorgelegd tijdens bijeenkomsten met medewerkers.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie