Onboarden in de tuinbouwsector

Onboarden in de tuinbouwsector

Eind mei gaat er een nieuwe editie van IntoTuinbouw van start. Van 22 tot en met 25 mei wordt je volledig ondergedompeld in de tuinbouwsector. Oftewel een perfecte cursus voor mensen die in deze prachtige sector (zijn gaan) werken, maar hier nog weinig ervaring in hebben. Gedurende de week worden allerlei interessante thema’s behandeld, van water tot klimaatbeheersing en marketing. Ook worden er meerdere bezoeken gebracht aan toonaangevende bedrijven in de sector.

Als nieuwkomer in de tuinbouwsector kan het allemaal wat overweldigend zijn, de terminologie, verschillende technieken, soorten bedrijven en processen. World Horti Center helpt je graag de sector beter te begrijpen en organiseert eind mei de onboarding cursus IntoTuinbouw. De cursus is speciaal gericht op mensen die in de tuinbouwsector (gaan) werken, maar de sector niet goed kennen. Tijdens de cursus word je in één week tijd volledig ondergedompeld in de wondere wereld van de tuinbouw. Zo worden er iedere ochtend interessante thema’s behandeld in World Horti Center, denk hierbij aan kassenbouw, veredeling, plantfysiologie, ketenmanagement, coöperaties, klimaatbeheersing en marketing. In de middag staan er locatiebezoeken op het programma en ga je langs bij toonaangevende bedrijven in de sector. In een week tijd krijg je alle ins en outs te horen en weet je precies waar je collega’s het over hebben als ze praten over een druppelaar.

Deelnemen?
IntoTuinbouw gaat maandag 22 mei van start en duurt tot en met vrijdag 26 mei. De kosten zijn €1.950,- ex. BTW per deelnemer, dit bedrag is inclusief catering gedurende de week. Voor deze editie staan al deelnemers ingeschreven van onder andere Wageningen University, Shell, Grodan en Erasmus University. Er is nog een aantal laatste plekken beschikbaar, meld je dus snel aan. Meer weten over de cursus of wil je jezelf aanmelden? Klik hier.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen