HilverdaFlorist lanceert online kennisbank

HilverdaFlorist lanceert online kennisbank

HilverdaFlorist heeft een online kennisbank gelanceerd, waarmee een bron aan informatie en expertise wordt aangeboden aan de gehele sierteeltbranche. De kennisbank, die toegankelijk is via de website van HilverdaFlorist, biedt diverse artikelen voor iedereen die interesse heeft in de sector.

De kennisbank omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder cultural research, productinformatie, het team, trends in de sector, duurzaamheid, innovatie en meer De lancering van deze databank sluit aan bij het streven om klanten, partners en andere belanghebbenden binnen de branche zo goed mogelijk te ondersteunen en te bedienen.

Door deze content toegankelijk te maken, wil HilverdaFlorist hen inspireren en informeren. Naar verwachting zal de pagina een waardevolle bron van informatie zijn voor kwekers, bloemisten en andere professionals uit de branche, maar ook voor iedereen die zich verder wil verdiepen de wereld van bloemen en planten.

Vanaf nu zullen verschillende artikelen worden geplaatst op de kennisbank om deze verder uit te breiden. Bezoek de kennisbank en blijf op de hoogte van de bloeiende inhoud.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie