Dit najaar twee nieuwe edities van IntoTuinbouw

Dit najaar twee nieuwe edities van IntoTuinbouw

Dit najaar gaan er twee nieuwe edities van IntoTuinbouw van start bij World Horti Center. IntoTuinbouw is dé kennismakingscursus voor nieuwkomers in de tuinbouwsector. In één week worden deelnemers volledig ondergedompeld in de prachtige, maar soms complexe wereld van de tuinbouw. Eind september gaat de volgende Nederlandstalige editie van start. Later dit jaar, in november, volgt een tweede Engelstalige editie, in navolging op het succes van afgelopen maart.

Wat is IntoTuinbouw?
Als nieuwkomer in de tuinbouwsector kan het allemaal wat overweldigend zijn. De terminologie, verschillende technieken, soorten bedrijven en processen, veel dingen zijn nieuw en onbekend. Om de onboarding in deze nieuwe wereld te vergemakkelijken organiseert World Horti Center dit najaar weer de kennismakingscursus IntoTuinbouw. De cursus is gericht op mensen die in de tuinbouwsector (gaan) werken, maar de sector niet goed kennen. Tijdens de cursus worden deelnemers in één week tijd volledig ondergedompeld in de wereld van de tuinbouw.

Wat kun je verwachten?
Iedere ochtend staan er theorielessen op het programma met onderwerpen als veredeling, tuinbouwtoekomst, klimaatbeheersing, coöperaties, kassenbouw en ketenmanagement. In de middag worden er toonaangevende bedrijven in de sector bezocht. Hierbij zien deelnemers de eerder behandelde theorie terug in de praktijk. Aan het einde van de week hebben deelnemers een breed beeld en goede indruk gekregen van de sector.

Praktische informatie
De cursus duurt een volledige werkweek en wordt dagelijks gegeven van 08.00 tot 17.00 uur. Kosten bedragen €1.950,- ex. BTW per deelnemer, dit bedrag is inclusief catering gedurende de week. Van 18 t/m 22 september wordt de volgende Nederlandstalige editie van IntoTuinbouw gegeven. De Engelstalige variant, IntoHorticulture genaamd, wordt van 20 t/m 24 november georganiseerd. Meer weten over de cursus of wil je jezelf aanmelden? Stuur dan een e-mail naar training@worldhorticenter.nl of kijk op https://www.worldhorticenter.nl/nl/study/world-horti-academy/intotuinbouw.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie