20 september: cursus category management

20 september: cursus category management

De nazomer en herfst zijn mooie jaargetijden om jezelf te ontwikkelen. Wil jij op een nog professionelere manier aan de slag met category management? En wil jij op de hoogte zijn van de actuele aanpak en vaktermen zodat jij partnerships kunt uitbouwen met jouw klanten? Dan is de cursus category management van Floweracademy.nl iets voor jou.

Dankzij de persoonlijke en praktische coaching van de 2 docenten Miranda Bakker en Lucas Jansen kun je stap voor stap aan de slag met jouw eigen retail ready concept. Ook is er een gastspreker, met ruime ervaring als category manager bij diverse grote retailers in Nederland, die vanuit haar ervaring alle belangrijke zaken rondom category management komt presenteren. Voor medewerkers van kwekerijen is er 50% subsidie mogelijk via Colland Arbeidsmarkt.

Gedurende 5 lessen werk je stap voor stap aan een concreet category plan voor een retailer en ontwikkel je jouw eigen retail ready concept. Je wordt daarbij gedurende de lessen en 24/7 ondersteund door de ervaren trainers Miranda Bakker en Lucas Jansen. Specialisten in de sierteelt op het gebied van category en accountmanagement, product- en ketenkennis. De cursus start op woensdag 20 september en de lessen zijn van 16.00 tot 20.00 uur en worden gegeven in Roelofarendsveen. Voor een maaltijd wordt gezorgd.

Door de vele in-company trainingen in dit deel van het jaar is dit vrijwel de enige cursus met open inschrijving die doorgang kan vinden. Half november start er ook nog een cursus accountmanagement. Meer informatie over deze cursussen kun je vinden op http://www.floweracademy.nl/nl/cursussen.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie