Verhuizing Stolze volgens planning in december

Verhuizing Stolze volgens planning in december

De afgelopen weken is er weer hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe pand van Stolze. Tal van bedrijven zijn druk bezig om alles klaar te krijgen voor de verhuizing medio december. De planning wordt tot nu toe nog steeds gevolgd met oplevering op 5 december, zo laat het bedrijf weten.

De afbouw en afwerking van de kantoren is in volle gang. Zo worden de wanden op de begane grond momenteel afgewerkt met behang- en schilderwerk. Het tegelwerk is klaar en de plafonds zijn aangebracht. De vloerbedekking wordt op dit moment gelegd. Op de eerste verdieping, waar nu ook de glazen wanden staan, zijn we bezig met het laatste schilderwerk. Ook aan de trappen is hard gewerkt. De hoofdtrap en de trappen in de techniekruimte en de personeelsingang zijn inmiddels gebouwd.

De epoxyvloeren in de bedrijfshallen zijn klaar. De boven- en wandzwenkkranen in de hallen hangen nu ook, evenals de LED-lichtlijnen. De stroomvoorziening is geregeld en de verschillende onderverdeelkasten zijn door Dael aangesloten, waardoor we nu bijna overal stroom en licht hebben. Het schema wordt tot nu toe nog steeds gevolgd met oplevering op 5 december aanstaande. Dat dan nog niet alles helemaal klaar is en dat sommige installaties nog moeten worden aangepast, mag de geplande verhuizing niet in de weg staan.

Per 5 december wijzigt het afleveradres en per 19 december wijzigt ook het post- en bezoekadres naar Honderdland 781, 2676 LV in Maasdijk. Van maandag 5 december tot en met 1 januari 2023 zijn het magazijn en de balie gesloten. Voor bestellingen van materiaal kunt u terecht bij de afdeling sales via bovenstaand telefoonnummer of verkoop@stolze.nl. Vanaf 2 januari 2023 is het magazijn weer helemaal operationeel op het nieuwe adres.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v