Stolze herbouwt tuinbouwcentrum Lisse

Stolze herbouwt tuinbouwcentrum Lisse

Twee jaar na een grote brand draait Intratuin Lisse weer op volle toeren. Er is met man en macht gewerkt aan de realisatie van een gloednieuw tuincentrum met een totaalbeleving voor haar klanten. Met de integratie van innovatieve systemen en slimme technologie is Intratuin Lisse het duurzaamste tuincentrum van Nederland. Stolze is een trotse partner in dit omvangrijke nieuwbouwproject.

Eigenaar Sjaco Griffioen wist dat er flink verbouwd zou moeten worden aan zijn nieuwe locatie, maar niemand was voorbereid op de brand in februari 2021 die het verouderde pand net na hun intrek zou verwoesten. De ondernemer besloot niet bij de pakken neer te zitten, maar meteen plannen te maken voor een nieuw, hypermodern tuincentrum. Intratuin zette tijdelijk de winkel door op hun oude locatie in Voorschoten, terwijl er in Lisse gebouwd werd aan een nieuwe totaalbeleving voor klanten.

Stolze was al betrokken bij de verbouwing van het oude bedrijf voor de brand. Sjaco Griffioen vertelt: "Door onze goede samenwerking in het verleden vertrouwden we Stolze ons nieuwbouwproject volledig toe. Het zijn specialisten op het gebied van tuincentra en ze kennen onze uitdagingen. Stolze kreeg carte blanche en heeft onze verwachtingen enorm overtroffen."

Het nieuwe Intratuin Lisse moest een complete beleving voor klanten worden. Bestaande uit een optimale winkelroute met uitgebreid horecaconcept en kinderspeeltuin, maar ook uit een logische technische invulling. Vanaf het eerste moment zat Stolze aan de tekentafel en werden alle disciplines ingezet: van water- en elektrotechniek, tot een geautomatiseerd klimaatsysteem en zelfs groeilicht voor de enorme olijfboom in de entreehal. Aan alle details en wensen van de opdrachtgever werd gedacht; stroom en water op logische plekken, strakke lichtlijnen met geïntegreerde spots en een geluidinstallatie. Alle leidingen, kabels en kabelgoten werden zwart geleverd of zelfs gespoten voor een strak aanzicht.

Bekijk hier meer foto's

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v