Ruud Knorr beste CCO

Ruud Knorr beste CCO

Ruud Knorr, sinds 2020 CCO bij Royal FloraHolland, heeft de award voor CCO van het jaar gewonnen. De finale vond 10 november plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Na een laatste gesprek met de jury werd Ruud uitgeroepen tot CCO van het jaar 2022. Ruud Knorr was genomineerd samen met Sebastiaan Besems (Chief Commercial Officer bij Burg Group), Christiaan Boer (Commercial Director bij Bergman Clinics) en Philip Berlijn (Chief Commercial Officer bij Keune Haircosmetics).

Na een intenstief traject waarbij alle kandidaten getoetst zijn op onder meer de eindverantwoordelijke rol, behaalde resultaten, de complexiteit en vernieuwing van business modellen en een assessment, is Ruud de uiteindelijke winnaar van de CCO van het jaar 2022.  
 
Ruud Knorr: “Ik ben blij en trots met deze verkiezing. Op de eerste plaats wil ik alle andere genomineerden bedanken. Het was een eer om samen met hen onderdeel te mogen zijn van deze nominatie. Voor mij persoonlijk is het een bevestiging van het feit dat we bij Royal FloraHolland de juiste koers hebben ingezet. Ik geloof heel erg in het gericht opbouwen van langere en diepere relaties met klanten. Als je snapt hoe het businessmodel van de klant werkt, kun je hen echt verder helpen.”
 
De focus binnen Royal FloraHolland om customer centric te werken is daar een mooi voorbeeld van. Ruud Knorr: “We plaatsen lid-aanvoerders en kopers centraal en geven hen de mogelijkheid bij te dragen vanuit co-creatie. Dat doen we onder andere in begeleidingsteams en klantenplatforms. Juist in deze tijd van moeilijke en uitdagende marktomstandigheden is dit van groot belang. Dit is dan ook de kracht van de coöperatie.”
 
De verkiezing vond dit jaar voor de tweede keer in deze vorm plaats. Het is de opvolger van de verkiezing van Commercieel Directeur van het jaar, die Sales Management Association (SMA) de afgelopen 48 jaar organiseerde. De jury kent deze jaarlijkse award toe op basis van onderscheidend vermogen in ‘authentiek leiderschap’, succesvolle ‘innovatie van business modellen’ en uitmuntende ‘waarde creatie’ voor het bedrijf en maatschappij.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie