Ruim 2.000 plantfoto's

Ruim 2.000 plantfoto's

Het verzamelen van goede standaard plantfoto’s gaat voortaan een stuk sneller en makkelijker met de professionele beeldbank Florastock. Met de nieuwe dienst binnen Floraconcepts stellen kwekers, exporteurs en retailers efficiënt en voordelig een eigen assortiment, concept en (mix)karren samen.

“Goede, algemene plantfoto’s van het gehele handelsassortiment behoren tot de dagelijkse instrumenten van het verkopen”, legt Michiel Kuipers van Floral Innovations uit. In de praktijk merkte hij echter dat het voor verkopers vaak lastig is om de juiste plantfoto’s ter beschikking te hebben. Omdat goede productbeelden de basis vormen van de software  Floraconcepts heeft Kuipers besloten de beeldbank Florastock op te richten en deze exclusief voor Floraconcepts gebruikers te faciliteren.

De nieuwe service Florastock betekent voor gebruikers van het online visualisatieprogramma dat ze voortaan een beeldbank met meer dan 2.000 stockafbeeldingen van binnen- & buitenplanten kunnen inzien. De professionele standaard plantfoto’s zijn in samenwerking met Lucas Jansen en Miek Stap van InfoFlowersPlants mogelijk gemaakt en kosten maar € 1,99 per stuk. Regelmatig komt daar nieuw plantenassortiment bij, waardoor gebruikers uiteindelijk toegang zullen hebben tot 4.000+ plantbeelden.

De beeldbank is exclusief voor gebruikers van Floraconcepts. De geselecteerde plantbeelden zijn na aankoop door kwekers, exporteurs, retailers & verkooporganisaties binnen enkele seconden beschikbaar in de eigen catalogus. Vervolgens kunnen zij de beelden direct gebruiken om tafelconcepten, complete winkelconcepten, productcombinaties, samengestelde mixen en verschillende layouts te creëren. “Het voordeel is”, legt Kuipers de meerwaarde van Florastock uit, “dat ze hiermee hun klanten kunnen verrassen en ontzorgen met een 100% visueel aanbod en professionele presentatie van hun winkelconcepten. Een efficiënt category management voor de retail & tuincentra.”  

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie