Quiz over de glastuinbouw

Quiz over de glastuinbouw

Glastuinbouw Nederland heeft een quiz over de tuinbouw bedacht en toegevoegd aan de Toolkit Gezondheid & Geluk. Deze kan bijvoorbeeld worden ingezet tijdens Burendag.

Ook de kletspot in de toolkit is zeer geschikt om tijdens de koffie en thee van gedachten te wisselen over de teelt van groenten, fruit, bloemen en planten. De kletspot biedt onderwerpen en vragen om te gebruiken tijdens een gesprek met mensen, zodat je nooit om woorden verlegen zit.

"Vanuit het thema Gezondheid & Geluk wil Glastuinbouw Nederland de positionering van de Nederlandse glastuinbouw versterken. Dit kunnen we niet alleen en daarom is de rol van ondernemers hierin groot. Om deze rol goed te kunnen pakken, zijn wel handvatten nodig. Daarom lanceerden we in juni een digitale toolkit met praktische tools, links en inspiratie. Door interactie met onze omgeving vergroten we de waardering voor onze sector. Samen kunnen we meer empathie kweken. Dat bereiken we door ons verhaal vaker te vertellen, te luisteren naar onze omgeving en zichtbaar te maken hoe wij werken aan een gezonde en groene samenleving. Alleen samen kunnen we dit bereiken."

Download de tuinbouwquiz en meer materialen hier

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie