Prijzen voor telers Decorum

Prijzen voor telers Decorum

Afgelopen donderdag vond de nieuwjaarsreceptie plaats van Decorum. Op dit jaarlijkse evenement komen Decorum leden, kopers en relaties samen om te proosten op het nieuwe jaar. Ron Kloos opende de receptie, waarbij hij terugblikte op 2022 en vooruit keek naar 2023 en verder. Ook werden er prijzen uitgereikt door voorzitter Jaap Moerman voor de beste kweker en koper van het jaar.

Beste Decorum planten kweker van 2022
J&P ten Have heeft de titel ‘Beste planten kweker van 2022’ in de wacht gesleept. ''Constante kwaliteit leveren en met ons meedenken. Een kweker waar je op kunt vertrouwen.'' Freek van der Velden behaalde een mooie tweede plek en Vreugdenhil Bulbs & Plants een mooie derde plaats.

Beste Decorum planten koper van 2022
De Decorum leden hebben Hamiplant de meeste stemmen gegeven. Deze exporteur werd beschreven als:  ''Prettige samenwerking, open en eerlijke communicatie. Fijne klant om mee te overleggen. Van daghandel tot Retail van alle markten thuis.” Decorum plantenkopers OZ Planten behaalde respectievelijk de tweede plek en op derde plek eindigde Javadoplant.

Beste Decorum bloemen kweker van 2022
Middenweg Flowers heeft de titel ‘Beste bloemen kweker van 2022’ in de wacht gesleept. Volgens de aangesloten bloemen dealers is dit de kweker met ''Top service en een betrouwbare kweker met top assortiment en kwaliteit''. De tweede prijs was voor Arcadia Chrysanten en de derde prijs werd gedeeld door Together2Grow en Jac. Oudijk.

Beste Decorum bloemen koper van 2022
De Decorum leden hebben OZ-Hami de meeste stemmen gegeven. De leden vinden dit bedrijf een zeer trouwe Decorum ambassadeur, welke bewust kiest en betrouwbaar is. Decorum koper Enigma Flowers Trading BV behaalden respectievelijk de tweede plaats en FM Group de derde plaats.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v