De Kort met pensioen

De Kort met pensioen

Louis de Kort, oprichter van Mivena 'Specialist in speciale meststoffen' gaat op 1 januari 2023 met pensioen. De Kort heeft een lange staat van dienst in speciale meststoffen. 42 jaar werkzaam in deze industrie, eerst bij een Amerikaans kunstmestbedrijf als Senior Vice President en vervolgens in 2004 startte hij Mivena, samen met Johan Lambie, met het hoofdkantoor in Waalwijk en de Mivena fabriek in Maastricht.

Mivena produceert gecontroleerd vrijkomende meststoffen (CRF), langzaam vrijkomende meststoffen (SRF) en samengestelde wateroplosbare meststoffen (WSF) voornamelijk voor de europese markt. In de sectoren vollegrondsteelten, substraatteeltene en sport- en recreatiegrassen worden onder andere de Mivena topmerken Granucote CRF, Field-Cote CRF, Horti-Cote CRF, Granuform SRF en Granusol WSF geadviseerd en verkocht via speciaal geselecteerde distributeurs.

De Mivena CRF merken hebben als basis de vernieuwde unieke low start en high end release technologie: 'Durable CRF'. Deze Durable CRF-technologie is biologisch afbreekbaar en is de meest robuuste CRF-technologie, wat in wereldwijde proeven is bewezen. Granusol WSF is uniek omdat deze meststof wordt geproduceerd uit hoogwaardige, zuivere grondstoffen die in een volledig geklimatiseerde omgeving worden geproduceerd en vervolgens vacuüm worden verpakt om klonteren te voorkomen. Granuform SRF is een stofvrije, hoogst kwalitatieve meststof met de langzaam vrijkomende SRF-technologie op basis van MU.

Mivena is een lean and mean georganiseerd bedrijf met een sterke klantgerichtheid, wat blijkt uit de mogelijkheid van klantspecifieke producten en adviezen in overleg met Mivena sales managers en haar partners de distributeurs. Vanaf 1 januari 2023 zal Coert Rasenberg alle verantwoordelijkheden als CEO managing partner van De Kort binnen Mivena overnemen. Op de wereldwijde tuinbouwbeurs IPM Essen, Mivena stand 3A82 op woensdag 25 januari 2023, zal Louis de Kort aanwezig zijn om persoonlijk afscheid te nemen en alle relaties te bedanken, iedereen is van harte welkom.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie