Inschrijving voor uitgifte in erfpacht geopend

Inschrijving voor uitgifte in erfpacht geopend

Royal FloraHolland ontwikkelt op Aalsmeer-Oost een bedrijventerrein van ruim 135.000 m² exclusief voor sierteeltbedrijvigheid. Sierteeltbedrijven kunnen zich inschrijven op percelen die in erfpacht worden uitgegeven. Dit biedt hun een unieke kans zich naar eigen inzicht en behoefte te vestigen op de marktplaats van Royal FloraHolland met een rechtstreekse logistieke aansluiting op Aalsmeer-Centrum. Het startschot voor de inschrijving is op 11 april gegeven door David van Mechelen (CFO Royal FloraHolland), in aanwezigheid van burgemeester Gido Oude Kotte van Aalsmeer.

Op Aalsmeer-Oost biedt Royal FloraHolland sierteeltbedrijven zowel de mogelijkheid voor erfpacht als, in een later stadium, voor huur. Burgemeester Gido Oude Kotte: “Alles in Aalsmeer ademt bloemen en planten. We juichen de uitbreiding dan ook toe. De ontwikkeling van Aalsmeer-Oost gebeurt in nauwe samenwerking met de gemeente en in goed overleg met de omgeving.”
Samenwerking met Royal FloraHolland op onder andere het gebied van logistieke dienstverlening is een pre bij zowel uitgifte van de grond in erfpacht als bij verhuur. David van Mechelen: “Met kwekers of kopers die zich op Aalsmeer-Oost willen vestigen gaan we vooraf in gesprek hoe we door samenwerking het sierteeltcluster kunnen versterken. De nieuwbouw biedt daar tal van kansen voor. Wij reserveren zelf ook ruimte voor het bieden van bestaande en toekomstige dienstverlening.”
 
Het terrein op Aalsmeer-Oost is bouwrijp en de rondweg, de Sierteeltstraat, is al klaar. Momenteel wordt nog gewerkt aan de aanleg van de Ongestoorde Logistieke Verbinding (OLV) richting de N201 en een goede verbinding met Schiphol en de snelwegen A4 en A9. Bedrijven die zich vestigen op Aalsmeer-Oost zijn direct aangesloten op de productstraat die de verbinding vormt met Aalsmeer-Centrum. De nieuwbouw leent zich uitstekend voor herinrichting en optimalisatie van logistieke processen. Bovendien kan aan de panden een eigen uitstraling gegeven worden met een eigen identiteit, zoals met een specifieke entree en de bedrijfsnaam op de gevel. Dit is al te zien bij het eerste bebouwde perceel dat reeds in gebruik is genomen door Marginpar. De vijf percelen die nu op de markt komen sluiten direct aan op dit perceel aan de zichtlocatie langs de N201.
 
Geïnteresseerden in een perceel op Aalsmeer-Oost kunnen contact opnemen met Cushman & Wakefield via Aalsmeer-Oost@cushwake.com of telefonisch via +31 20 800 2000.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie