Hein Bemelmans nieuw RvC-lid Royal Brinkman

Hein Bemelmans nieuw RvC-lid Royal Brinkman

René le Clercq heeft na 11 jaar onlangs afscheid genomen van de Raad van Commissarissen van Royal Brinkman. Hein Bemelmans is aangetreden als nieuw lid bij de RvC. De Raad van Commissarissen van Royal Brinkman kent daarmee nu vier leden.

“Hein Bemelmans beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van internationalisering en het opbouwen van langdurige zakelijke relaties, alsook het vertalen van strategische doelen naar tactische uitvoering. In zijn functie als CCO van Enza Zaden en zijn lidmaatschap bij verschillende tuinbouw gerelateerde verenigingen heeft hij veel ervaring in de agri- en hortisector. Wij hebben Hein Bemelmans leren kennen als een sociaal, zakelijke persoonlijkheid met een scherp oog voor kansen, die graag bereid is om bij Royal Brinkman zijn expertise ter beschikking te stellen”, aldus Arnold Hordijk.

Afscheid van Rene le Clercq
Na 11 jaar commissaris bij Royal Brinkman heeft Rene le Clercq inmiddels ook officieel het stokje overgedragen aan Hein Bemelmans. “René heeft met zijn achtergrond en bestuurlijke ervaring bij verschillende organisaties in de internationale tuinbouw, de afgelopen jaren als commissaris een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooie ontwikkeling van Royal Brinkman. Zijn betrokkenheid was groot en hij heeft zijn rol als toezichthouder en adviseur uitstekend vervuld”, aldus Arnold Hordijk.

De Raad van Commissarissen van Royal Brinkman bestaat nu uit Arnold Hordijk, Koert van der Bij, Hanneke Cunnen-Litjens en Hein Bemelmans.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie