Vier geconditioneerde bussen voor biotransport

Vier geconditioneerde bussen voor biotransport

Onlangs werden de sleutels overhandigd van vier splinternieuwe Volkswagen Crafters aan Royal Brinkman. Jan van Vliet, accountmanager van Wittebrug overhandigde de sleutels aan logistiek manager Cor van den Bos van Royal Brinkman. De vier geconditioneerde bestelbussen worden ingezet voor het leveren van biologische gewasbescherming en hommels aan telers onder glas in Nederland en België.

Voor Royal Brinkman is het belangrijk dat levende producten als roofmijten, wantsen, aaltjes, hommels etc. onder geconditioneerde omstandigheden worden vervoerd. Allerlei invloeden van buitenaf kunnen immers de kwaliteit beïnvloeden. Afhankelijk van het jaargetijde worden producten tijdens transport altijd onder optimale conditities vervoerd: gekoeld of verwarmd, al dan niet verpakt in tempexdozen. Logistiek manager Cor van den Bos: “De bussen zijn precies op tijd geleverd voor het nieuwe seizoen. Snelheid en kwaliteit van onze leveringen en specifiek van biologische gewasbescherming is cruciaal voor de gehele keten. Door de uitbreiding blijven we onze leveringen richting klanten betrouwbaar uitvoeren.”   

Royal Brinkman heeft bewust gekozen voor bestelbussen van het type Volkswagen Crafters. Jan van Vliet, van Wittebrug Bedrijfswagens in De Lier: ”Met deze bestelbussen voldoet Royal Brinkman aan de modernste transporteisen en ook qua veiligheid en betrouwbaarheid hebben ze daarin een goede keuze gemaakt.” Met de uitbreiding van het aantal bussen voor biotransport heeft Royal Brinkman een goede landelijke dekking. Om de diverse grote en kleinere ladingen goed en veilig bij de klant te bezorgen, heeft Royal Brinkman opnieuw gekozen voor Volkswagen Crafters. De chauffeurs kunnen hiermee optimaal goederen afleveren, ook in en bij moeilijk bereikbare plaatsen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie