Aangepaste tijden RFH met Hemelvaart en Pinksteren

Aangepaste tijden RFH met Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) veilt Royal FloraHolland alleen op hub Eelde. Op de exporthubs wordt die dag niet geveild, maar ze zijn we wel open. Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei) wordt op geen enkele hub geveild, maar zijn deze wel gewoon open en aan het werk. Je kunt voor jouw logistieke behoefte op gebied van karren, fust en directe orders gewoon bij Royal FloraHolland terecht.

Op maandag 6 mei, maandag 13 mei en dinsdag 21 mei (dag na Pinksteren) wordt één uur eerder geveild. "Er is voor logistiek nog een extra mogelijkheid om eventueel vier aanvullende vroeg-veildagen te kunnen afkondigen. Dit geeft flexibiliteit om op te schalen als de dienstverlening onder druk komt te staan. Als we een extra vroeg veildag inzetten, communiceren wij dit uiterlijk drie weken van te voren."

Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg
Om jou nog beter van dienst te zijn Royal FloraHolland deze informatie voor de drie hubs Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg in één overzicht gebundeld. Hierdoor kan je in één oogopslag zien waar en wanneer je terecht kunt. Bekijk het overzicht hier.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelMeest gelezen