Winnaar FleuroStar op koers voor 2024-2025

Winnaar FleuroStar op koers voor 2024-2025

Veredelaar MNP/Suntory heeft de vraag naar Mandevilla Sundaville Double Blush Pink aanzienlijk zien toenemen sinds het winnen van FleuroStar 2023 – 2024. Samen met de productiepartners draait het bedrijf op volle toeren om de beschikbaarheid van de plant het komende seizoen te maximaliseren. Deze week is Double Blush Pink te zien op de Fleuroselect stand tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer (7-9 Nov) en bij MNP/Suntory in Leimuiderbrug tijdens Future Open Plant Trend Days (6-9 Nov).

Francesca Lanzillotta, marketing- en communicatiemanager bij MNP/Suntory; “Het winnen van FleuroStar heeft het commerciële traject van Mandevilla Sundaville Double Blush Pink echt op gang gebracht. De dagen na de aankondiging heeft bijna elk vakblad contact met ons opgenomen voor fotos en aanvullende informatie, wat leidde tot een enorme hoeveelheid aandacht. Bijgevolg is de interesse naar deze nieuwe dubbelbloemige Mandevilla enorm toegenomen en al onze leveranciers werken momenteel hard om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Tot nu toe kunnen we niet gelukkiger zijn met het resultaat!”

Dubbele bloemen, dubbele vreugde
Mandevilla Sundaville Double Blush Pink kan als struikachtige plant, als klimplant op een latwerk of hangend uit een mand groeien. MNP/Suntory garandeert de typische teelteigenschappen van de Sundaville serie: gebruiksvriendelijk, geschikt voor ieder klimaat, felle kleuren en grote bloemen. Consumenten zullen dol zijn op deze verfijnde must-have die een vleugje luxe toevoegt aan ieder terras of patio.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie