Tarief op Connect-EAB

Tarief op Connect-EAB

Steeds meer softwarepakketten ondersteunen de mogelijkheid om de directe levering via de Floriday API-koppeling af te handelen. Hiermee kun je de directe order afhandelen zonder gebruik te hoeven maken van de Connect-EAB. De Connect-EAB is namelijk niet bestendig voor toekomstige ontwikkelingen die nodig zijn in het digitaal zaken doen. Voor het einde van dit jaar bieden softwareleveranciers deze mogelijkheid aan al hun klanten. In de loop van 2023 wordt een tarief geheven op de Connect-EAB.

Bestellingen die nu al worden geplaatst via Floriday, worden ook al afgehandeld via Floriday. Orders die telefonisch, via Whatsapp of via Florecom binnenkomen, worden veelal nog via de Connect-EAB afgehandeld. Softwareleveranciers ontwikkelen momenteel dat alle orders, die buiten Floriday om zijn ontstaan, ook via de Floriday API-koppeling afgehandeld kunnen worden. Een aantal softwareleveranciers is dit al aan het uitrollen.

"Om te voorkomen dat we onnodig twee systemen in de lucht houden, wordt het gebruik van de Connect-EAB op termijn ontmoedigd middels een extra tarief. Dit doen we pas zodra de softwareleveranciers de module daadwerkelijk ondersteunen en deze uitgerold is bij hun klanten. Een exacte datum en de hoogte van het tarief is nog niet bepaald", aldus Royal FloraHolland.

Lees hier meer

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie