Succesvolle lancering Limited by Plant Creations

Succesvolle lancering Limited by Plant Creations

Mixt Creations introduceerde begin november op de Trade Fair in Aalsmeer de exclusieve lijn Limited by Plant Creations. De lancering van deze premium collectie plantenarrangementen - die uitkomt in een beperkte oplage - was een groot succes.

Het Aalsmeerse bedrijf Mixt Creations, dat al tien jaar naam maakt met trendy plantenarrangementen, presenteert met Limited by Plant Creations ieder kwartaal een nieuwe en verrassende collectie. Limited by Plant Creations combineert hoogwaardige materialen met puur vakmanschap. De enthousiaste bezoekers van de stand van Mixt Creations herkenden in de producten de hand van uiterst getalenteerde en creatieve stylisten. Naast speciale plantencombinaties werken zij met fraai ecoglas, eersteklas aardewerk en onderscheidende metalen en keramieken potten. Op de winkelvloer en bij de consument thuis ware eyecatchers.

De eerste serie met het label Limited by Plant Creations draagt de naam Magical Garden. Dit thema sluit perfect aan op het betoverende seizoen aan het eind van het jaar. De handgemaakte creaties zijn van een tijdloze schoonheid. Limited by Plant Creations heeft ieder kwartaal een uniek thema, geïnspireerd op het seizoen.  Exclusief en in een beperkte oplage, zoals de naam al zegt.

Over Mixt Creations
Mixt Creations biedt onder het consumentenlabel Plant Creations trendy plantenarrangementen in diverse prijsklassen, veelal geïnspireerd op de seizoenen. Wij werken nauw samen met exporteurs en eindklanten om een assortiment op maat te creëren, dat trefzeker inspeelt op de wensen van de consument. Mixt Creations maakt cadeaus waar mensen blij van worden. Niet voor niets luidt onze slogan: the green gift that makes you smile.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen