Succes op drie events

Succes op drie events

HilverdaFlorist kijkt terug op een geweldige week waarin het bedrijf aanwezig was op maar liefst drie events. Na maanden van voorbereidingen kon het team niet wachten om branchegenoten uit de hele wereld weer te ontmoeten en de verrassende introducties in snijbloemen te laten zien.

Novelty Days by HilverdaFlorist
"Op onze huisbeurs werd een kleurrijke presentatie vol inspirerende noviteiten getoond. Na de aankondiging van twee nieuwe catalogi eerder dit jaar (Gerbera & alle andere snijbloemen) hebben wij nieuwe assortiment en bestaande highlights hier voor het eerst gepresenteerd. De assortimentsmanagers informeerde bezoekers over de nieuwe kleurtoevoegingen, verbeterde genetica en meer achtergrondinformatie. Naast de inspirerende kleurpresentaties op de show was ook de Gerbera showkas open voor publiek."

Museumervaring op de Trade Fair Aalsmeer
"Op de Trade Fair in Aalsmeer opende wij ons eigen museum gevuld met prachtige kunstwerken gemaakt van introducties en highlights. Bezoekers lieten zich op de unieke stand inspireren door de stijlvolle presentaties met Alstroemeria, Dianthus, Gerbera, Gypsophila, Helleborus, Limonium en Scabiosa soorten."

HilverdaFlorist Colombia & Murara Plants op de IFTF Vijfhuizen
"Op de IFTF Vijfhuizen waren HilverdaFlorist Colombia en Murara Plants uit Kenia aanwezig. Samen met de collega’s van HilverdaFlorist presenteerden zij ook diverse introducties en hoogtepunten uit het snijbloemenassortiment."

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie