Samenwerking tussen Addenda en Beekenkamp

Samenwerking tussen Addenda en Beekenkamp

Addenda telersvereniging en Beekenkamp Plants gaan samenwerken. Addenda zocht een nieuwe partner voor de beworteling van het Hebe stekmateriaal. Addenda heeft in Beekenkamp een stabiele en vooruitstrevende partner gevonden. Afgelopen dinsdag 13 december werden de contracten officieel ondertekend door de voorzitter Robert van den Berg van Addenda en directeur Marc Driessen van Beekenkamp Plants ornamentals.

"We zien in Beekenkamp een stabiele partner voor de toekomst met goede faciliteiten. Wij kijken uit naar een mooie en langjarige samenwerking”, aldus Ronald Roest, bestuurslid van Addenda en Hebe-kweker. De eerst Hebe stekken zijn inmiddels beworteld en Addenda is erg tevreden over de eerste resultaten."
 
Telersvereniging Addenda telt nu 15 leden in Nederland en België en heeft 8 licentiekwekers in Nederland en de rest van Europa. Addenda is stekleverancier voor aangesloten kwekers van exclusieve genetica voor Hebe en Campanula; ze heeft de regie over het stek- en bewortelingsproces in Afrika en Nederland. Naast stekleverancier is de vereniging ook een marketingorganisatie en regisseert zij de keten zodat de seizoenproducten vraag gestuurd in de markt gezet worden.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie