Ruimte voor dialoog op ledensessies RFH

Ruimte voor dialoog op ledensessies RFH

De afgelopen weken sprak Royal FloraHolland weer veel van haar leden tijdens de verschillende ledensessies in het land. Maar liefst 342 leden waren op de fysieke of online sessies aanwezig. In Duitsland is ook een online sessie geweest en in Afrika staan er nog online-sessies op de planning op 8 en 9 mei aanstaande, zo laat de veiling weten.

"De sfeer op de sessies was goed. Er is veel informatie gedeeld vanuit de directieleden en de aanwezige MT leden. Maar er was ook veel ruimte voor dialoog. We hebben met elkaar gesproken over onze zorgen en de kansen die we zien. Belangrijk om de zorgen met elkaar te delen. Maar ook goed om te zien dat we met elkaar zoveel kansen zien voor Royal FloraHolland en onze mooie sector. We zagen grote verschillen in de onderwerpen die spelen in sessies in verschillende regio’s. Dit bevestigt weer eens dat we heel veel verschillende leden hebben binnen onze coöperatie. Iets waar we trots op zijn, en waar we ook rekening mee moeten houden. Want de kracht van onze coöperatie zit hem juist in het feit dat we ons samen, met alle leden (groot en klein, bloemen en planten) verenigen."

Uitgebreid verslag op later moment
Niet alleen tussen leden onderling is er gesproken, ook het bedrijf was aanwezig voor een presentatie en dialoog met de leden. "Tijdens een aantal sessies hoorden we veel vragen over certificering. Op andere locaties riep dit onderwerp helemaal geen vragen op. Daarnaast waren er ook vragen over de (financiële) resultaten van Royal FloraHolland en over Floriway. Een uitgebreid verslag van de vragen en de signalen die we als Ledenraad hebben opgehaald volgt op een later moment. We verwachten dit geïntegreerde verslag eind mei met jullie te kunnen delen. Daarin kun je goed zien wat het overall beeld is over alle sessies heen. Voor nu wil de Ledenraad jullie allemaal hartelijk danken voor jullie aanwezigheid en de goede vragen en signalen die tijdens deze sessie zijn gesteld en afgegeven. Waardevolle informatie voor de Ledenraad om de komende periode op de juiste manier het gesprek te kunnen voeren met de directie en de Raad van Commissarissen."

Floriday
Tijdens de sessies is er een video getoond over Floriday, de eerste aflevering van een langer lopende serie. In deze aflevering bezoekt Floriday-expert Diede Barendse FM Group, Kwekerij Dee Zuidplas en platformexpert Martijn Arets en stelt hen de vraag: wat maakt een digitaal platform nou succesvol en wat is hiervoor nodig, zowel vanuit aanbieders als afnemers? Bekijk de video hier terug.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie