Promotiekit voor Grandtastic gypsophila

Promotiekit voor Grandtastic gypsophila

Selecta Cut Flower introduceert een promotiekit gericht op specifieke handelaren, waarmee de unieke verkooppunten van Grandtastic onder de aandacht kunnen worden gebracht.

In 2022 heeft Selecta Cut Flower een nieuwe grootbloemige gypsophila 'Grandtastic' geïntroduceerd die momenteel door kwekers wereldwijd wordt gekweekt, met name in Ecuador, Kenia, China, Japan en Colombia. Grandtastic is een zeer krachtige snijbloem die wordt gekenmerkt door zeer lange stelen met een indrukwekkend bloemvolume, meteen vanaf het begin van iedere vertakking en mooi geconcentreerd aan de top van de steel. De volumineuze zuiver witte bloemen (11 mm) zijn uitzonderlijk veerkrachtig, kunnen lang zonder water worden vervoerd en hebben een superieur vaasleven van 15 dagen. Grandtastic, rijk aan erfgoed, is een uitstekende keuze voor de kwaliteitsbewuste handelaar en bloemsierkunstenaar.

De promotiekit biedt handelaren praktische handvatten om alle USP's van Grandtastic aan hun klanten kenbaar te maken. De kit is onderdeel van de nieuwe Grandtastic campagne 'A Piece of Art' en bevat digitale posters, prachtige fotografie en concrete verkoopteksten die gemakkelijk gedeeld kunnen worden in online winkels of op sociale media. Het hoogwaardige campagnemateriaal valt op en trekt de aandacht op elke tijdlijn, waardoor de verkoop gestimuleerd wordt. Exporteurs en handelaren kunnen de gratis promotiekit hier downloaden.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie