'Importhandel op hoog kwalitatief niveau'

'Importhandel op hoog kwalitatief niveau'

Sinds 1 oktober is het nieuwe bedrijf Flits BV operationeel vanaf het FloraHolland terrein in Rijnsburg. Onder deze naam willen drie bekende Royal FloraHolland gezichten hun jarenlange ervaring en connecties met de juiste kwekers gezamenlijk inzetten. Dit doen ze om zo de hoogste kwaliteit bloemen, planten en decoratieartikelen op de snelst mogelijke manier te verschepen aan groothandels en exporteurs.

Het woord ‘Flits’ binnen ‘Flits BV’ staat voor Flower Import Trade Services. Er is gekozen om het bedrijf ‘Flits BV’ te noemen omdat dit perfect dekt waar de onderneming voor staat. Het doel van de vennootschap is namelijk om diens speciale producten op een zo snel en efficiënt mogelijke manier op elke locatie binnen Royal FloraHolland te bezorgen.

Dit doet het nieuwe bedrijf onder het toeziend oog van drie ervaren bloemenhandelaren, namelijk: Aad de Mooij, Dirk de Mooij en Reginald van Egmond. Samen bewaken zij de kwaliteit van de producten en onderscheiden zij zich door hun persoonlijke service. Dit betekent dat zij 24/7 bereikbaar zijn en bij calamiteiten dit kundig en op gepaste wijze oplossen.

Omdat elk van deze handelaren ruim 25 jaar ervaring heeft binnen de bloemenindustrie, kunnen zij hun connecties met gerenommeerde kwekers en leveranciers in binnen- en buitenland op effectieve wijze inzetten om klanten exclusieve bloemen, planten en decoratieartikelen aan te bieden. Het ruime assortiment aan artikelen wordt met zorg beheert in de voorraad op locatie L1 van het Royal FloraHolland Rijnsburg terrein. De producten kunnen zowel vanuit deze vestiging afgenomen worden dan wel besteld worden via de webshop of een koppeling.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie