Succesvolle start voor Landelijke klok Bloemen

 Succesvolle start voor Landelijke klok Bloemen

Gisteren was het dan eindelijk zover. Om 06.00 uur ging de eerste landelijke klok Bloemen live bij Royal FloraHolland. Altijd een spannend moment, na maanden van voorbereiding. Maar het ging allemaal goed, zo laat de veiling weten. "Er was een opvallend hoog en stabiel aantal kijkers, rond de 155. Alle kopers waren goed voorbereid, het aantal ingelogde klanten was drie keer hoger dan op de lokale klokken 8 en 5 in Aalsmeer en Naaldwijk."

Het veilen kon beginnen. Een bijzonder moment voor veilingmeester Amerik de Best en Mark van Niel. Wat gaat er gebeuren met de prijs, hoe reageren de kopers? De conclusie na de eerste veiling op de Landelijke klok Bloemen is positief. "We zijn zeer tevreden met de prijsvorming, de middenprijzen waren stabiel tot goed/zeer goed. De prijs van de Alstroemeria was top! Cymbidium en Strelitzia redelijk, maar dit is altijd lastig in deze weken. Het aanbod was net te hoog voor een donderdag. En tot slot, de prijs van de Anthurium was ook zeer goed!"

Kortom, een succesvolle eerste veiling op de landelijke klok Bloemen. Om dit te vieren kwam Rick Tesselaar (voorzitter FPC Alstroemeria) langs met een heerlijke taart, zo laat Royal FloraHolland weten.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie