OrchideeŽnkunstwerken op Duitse designbeurs

OrchideeŽnkunstwerken op Duitse designbeurs

Tijdens de internationale design- en meubelbeurs IMM Cologne in Duitsland worden bezoekers verwelkomd met indrukwekkende orchideeŽninstallaties in Design Post. De tijdelijke kunstwerken bestaande uit ongeveer 1000 orchideeŽn, brengen het thema Spring Edition tot leven. Van 4 tot 7 juni zijn in de Design Post, een historisch en monumentaal gebouw tegenover het beursterrein, de nieuwste ontwerpen op het gebied van interieurdesign te ontdekken. OrchideeŽn, met hun elegante en sierlijke bloemen, vormen de perfecte aanvulling op de wereld van design.

Het tijdelijke kunstwerk is ontworpen door bloemiste Susanne Schmitt, eigenaresse van Blumenhaus am Hofgarten in Düsseldorf, die bekend staat om haar bijzondere creaties. Voor Keulen heeft ze twee metershoge bomen geplant met diverse soorten orchideeën en dun vedergras. Op het ruime terras van de Design Post worden in plantenbakken van de Italiaanse fabrikant ETHIMO ook speciale tuinorchideeën gepresenteerd.

Design Post Keulen Spring Edition
De Design Post in Keulen staat sinds 2006 voor een uniek showroomconcept. Internationale merken presenteren zich op meer dan 3.500 vierkante meter en tonen het hele jaar door actuele woon- en interieurtrends. De designbeurs trekt jaarlijks circa 130.000 ontwerpers, architecten en interieur designers van over de hele wereld. In de inspirerende tentoonstelling kun je niets kopen – in plaats daarvan draait het om inspiratie en informatie.

Design Post Spring Edition vindt plaats tijdens de IMM Cologne van 4 tot en met 7 juni. Meer informatie is te vinden op www.orchidsinfo.eu.  
    
(Foto: Orchidsinfo.eu)

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie