Microflor en Hark/Sion samen verder als Labeau

Microflor en Hark/Sion samen verder als Labeau

Microflor en Hark/Sion bundelen hun krachten en gaan vanaf nu verder onder de naam Labeau. Deze strategische fusie markeert een spannende nieuwe fase voor beide bedrijven, waarin zij gezamenlijk streven naar versterking van hun positie als toonaangevende spelers in de mondiale veredelings-,vermeerderings- & jongplantindustrie.

De samensmelting van Hark/Sion en Microflor is gedreven door een gedeelde visie en complementaire sterke punten. “Dankzij deze samenwerking, worden wij de op één na grootste Phalaenopsisveredelaar en -vermeerderaar ter wereld, wat onze marktpositie versterkt.” Vertelt Febe Floré, mede CEO van Labeau. De families achter beide bedrijven, de familie Hark-Borrmann en de familie Floré, delen niet alleen een lange geschiedenis in de sector maar ook een sterke bedrijfscultuur en toekomstvisie. “Deze synergie stelt ons in staat om gezamenlijk onze internationale ideeën voor de toekomst te realiseren en elkaar op cruciale gebieden aan te vullen, wat leidt tot wederzijdse groei en professionalisering.’’, benadrukt Anja Hark-Borrmann, mede-CEO van Labeau.  

Grenzeloze kansen voor medewerkers en klanten
Voor klanten en medewerkers betekent de fusie een naadloze overgang naar een nog robuuster en dynamischer bedrijf. Het bedrijf wordt geleid door een 2-koppige vrouwelijke directie waarbij de verschillende locaties behouden blijven en nauw samenwerken om elkaars krachten te benutten. 

Het bezoekadres wordt De Lier, Nederland - voorheen de productielocatie van Sion - waar in de nabije toekomst een nieuwe showroom wordt geopend. De productielocatie in Lochristi, België – voorheen Microflor – blijft behouden als productielocatie voor Phalaenopsis, Helleborus en Gloxinia.  Medewerkers krijgen daardoor wereldwijd –op 7 productielocaties– uitgebreide mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie