Let op: Westland Safari al voor 75% uitverkocht

Let op: Westland Safari al voor 75% uitverkocht

Woensdag 19 juli was de vijfde editie van de Westland Safari. Ook deze editie was uitverkocht, net als de eerste 4 tours. Er worden in totaal 10 safari’s georganiseerd, er is op dit moment zo’n 75% van de kaarten uitverkocht.

Westland Safari is een bustour die bezoekers van alle leeftijden meeneemt op een avontuur door het Westland. De tour start bij The Vineyard en gaat daarna langs Dr. Green Aloë vera en De Bakker Tomaten. Onderweg vertelt een gids over de streek. De tour is ook er voor bezoekers uit het hele land en is ook erg leuk voor Westlanders. Iedere safari is de verdeling ongeveer 50% / 50% qua bezoekers uit Westland en uit de rest van het land. “We komen wel vaker in het Westland en waren altijd zo benieuwd naar de kassen, nu hebben we eindelijk een keer binnen kunnen kijken. Het was echt heel leuk en informatief”, aldus een enthousiaste bezoeker uit Overijssel.

Komende edities
Als u nog mee wilt op de Westland Safari dan is het aan te raden om alvast kaarten te reserveren. De safari wordt nog 5 x georganiseerd op de volgende data.

Woensdag 26 juli
Woensdag 2 augustus
Woensdag 9 augustus – uitverkocht
Woensdag 18 oktober
Woensdag 25 oktober

Voor groepen is het eventueel ook mogelijk om een eigen safari te boeken. Tickets zijn verkrijgbaar op www.westlandsafari.nl en meer info via Instagram en Facebook. Westland Safari is een nieuw initiatief voortgekomen uit een netwerkbijeenkomst van Bezoek Westland waarbij Westlandse bedrijven de krachten bundelen om het Westland nog beter op de kaart te zetten als toeristische locatie. De tour is opgezet met behulp van Bezoek Westland en door subsidie van Gemeente Westland en Provincie Zuid-Holland.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie