Extra zomerse editie Delishow in week 24

Extra zomerse editie Delishow in week 24

In week 24 is het weer een drukte van belang met internationale bloemen-en plantenliefhebbers in Nederland. Ook bij Deliflor is veel nieuws te bewonderen op het gebied van pluis- en troschrysanten en Santini’s. In de kas staat een bloeiproef bomvol noviteiten en interessante testrassen voor de toekomst. Noviteiten als de paarse santini Lubov, de bronskleurige troschrysant Cantaloupe en de rood-gele Tropicana staan in bloei, maar ook recent geïntroduceerde toppers als Turtle, Babe en Babette zijn te bewonderen. Verder zal de nieuwe witte troschrysant Commander op bijzondere wijze uitgelicht worden; dit veelbelovende nieuwe ras zal deze zomer geïntroduceerd worden.

De nieuwe toprassen worden gepresenteerd in een extra zomerse setting: de locatie is voor de gelegenheid omgetoverd tot de  ***DeliClub, poolbar & lounge*** Dé plek waar bezoekers elkaar en de accountmanagers van Deliflor kunnen ontmoeten en in een relaxte sfeer van gedachten kunnen wisselen over het nieuwste assortiment en ontwikkelingen in de markt.

Voor een persoonlijke rondleiding door de bloeiproef kunnen klanten een afspraak inplannen met een van de accountmanagers.

De bloeiproef is te bezoeken van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 juni. Op 13-15 juni van 9.00-17.00 uur en op 16 juni van 9.00-15.00 uur.

Locatie: Deliflor Chrysanten, Korte Kruisweg 163, Maasdijk, Holland

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie