De diepte in met nieuwe groeimedia

De diepte in met nieuwe groeimedia

‘De diepte in met nieuwe groeimedia’ is het thema van de Kennisdag Substraat die RHP en Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw op 11 april 13.30-20.00 uur gezamenlijk organiseren in het World Horti Center in Naaldwijk.

De West-Europese groeimediabedrijven schakelen in reactie op maatschappelijke wensen om naar hernieuwbare grondstoffen (o.a. het convenant Milieu-impact potgrond en substraten 18-11-2022). De belangrijkste bekende en minder bekende grondstoffen zijn bekend aan het worden. Speerpunten voor productontwikkeling zijn het stabiliseren en het hygiëniseren van de nieuwe grondstoffen. Sprekers geven op deze dag hun visie en schetsen mogelijkheden om substraat(systemen) veilig verder te ontwikkelen en toe te passen.

De BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research en RHP organiseren de 9e Kennisdag Substraat in het World Horti Center in Naaldwijk. Naast de presentaties is er ruim de tijd voor discussie en netwerken in de pauzes en tijdens het diner. De Kennisdag is open voor alle belangstellenden en richt zich op specialisten van potgrondbedrijven, composteerders, producenten van basismaterialen en diensten, leveranciers van substraattechniek, meststoffabrikanten, adviseurs en leveranciers van groeimediasystemen.

Kosten en aanmelden
Deelname aan de Kennisdag Substraat kost 170 euro (incl. BTW) per persoon. Dit is incl. een diner. Klik hier voor meer info en om aan te melden.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen