Full Power Support neemt energieclusters over

Full Power Support neemt energieclusters over

Full Power Support, een toonaangevend energie adviesbedrijf gevestigd in Nederweert, heeft met trots aangekondigd dat zij de activiteiten met betrekking tot de verkoop van energieclusters overneemt van Ekwadraat Advies en /Intocon. De nieuwe samenwerking tussen Full Power Support en Ekwadraat Advies /Intocon stelt producenten van wind-, biovergisting- en zonne-energie in staat om een optimaal rendement te behalen op hun geproduceerde energie in een markt die bekend staat om zijn volatiliteit en complexiteit.

Sinds 2003 heeft Ekwadraat/Intocon producenten van hernieuwbare energie bijgestaan door hun energieclusters aan te bieden op de markt, wat resulteerde in gunstige voorwaarden en prijzen voor de energieproducenten. Door deze nieuwe samenwerking zullen de activiteiten met betrekking tot de verkoop van energieclusters worden voortgezet door Full Power Support.

Full Power Support, opgericht in 2013 door Nick Waltmans, heeft in 2022 LTO Bedrijven als mede-aandeelhouder verwelkomd en groeit hard. De organisatie staat bekend om haar specialisatie in de energiemarkt en biedt diensten aan op het gebied van energieproductie, -verkoop, -inkoop en -besparing.

Deze overname biedt producenten van hernieuwbare energie de kans om te profiteren van de synergie die wordt gecreëerd door Full Power Support's betrokkenheid bij energieclusters. Door de verkoop van energie op specialistische wijze aan te bieden, kunnen betere contractvoorwaarden worden onderhandeld, wat resulteert in een stabielere en vaak hogere energieprijs met verminderde risico's voor producenten.

De heer Nick Waltmans, oprichter van Full Power Support, is verheugd over deze strategische samenwerking en zegt: "Wij zijn enthousiast om de activiteiten met betrekking tot de verkoop van energieclusters over te nemen van Ekwadraat/Intocon. Deze samenwerking zal onze klanten in staat stellen om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die de energiemarkt te bieden heeft, terwijl ze tegelijkertijd worden ondersteund door onze uitgebreide expertise op dit gebied."

Cor van de Haar directeur Ekwadraat Advies zegt: “Ekwadraat wil haar dienstverlening voor klanten optimaliseren en verder professionaliseren, daarbij behoort focus op activiteiten, we zijn als Ekwadraat blij dat we met deze samenwerking onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Om daarmee de energietransitie te blijven versnellen”.

Full Power Support kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van deze samenwerking en de voordelen die het zal bieden aan producenten van hernieuwbare energie.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen