Enquête energiegebruik grote bedrijven

Enquête energiegebruik grote bedrijven

VNO-NCW en MKB-Nederland houden momenteel een korte enquête over energieverduurzaming onder industriële ondernemingen, van mkb tot grote internationale concerns. Ook glastuinbouwbedrijven kunnen de enquête invullen, zo geeft Glastuinbouw Nederland aan.

Met het onderzoek willen de ondernemersorganisaties een representatief beeld krijgen van hoe de circa 1.500 industriebedrijven die veel CO2 uitstoten, bezig zijn met het invullen van de duurzaamheidsdoelen uit het coalitieakkoord (55-60% CO2-reductie in 2030) en de EU-plannen (Fit for 55).

Bedrijven met een jaarlijks energiegebruik van minimaal 10 miljoen kWh elektriciteit en/of 170.000 m3 aardgasequivalenten wordt gevraagd de enquête in te vullen. Ook glastuinbouwbedrijven met een dergelijk energiegebruik wordt verzocht de vragen te beantwoorden. Vul de enquête in via onderstaande link:

https://wsonwp.survey.fm/enquête-verduurzaming-industriële-bedrijven.

Het beantwoorden van de vragen duurt zo’n tien minuten. De vragenlijst kan het best worden ingevuld door iemand van de directie of iemand met een goed overzicht van alles wat er binnen het bedrijf gebeurt om te verduurzamen (duurzaamheids- of energiemedewerker). De resultaten worden anoniem verzameld en gebruikt. Specifieke bedrijfsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. De resultaten van de enquête zullen worden teruggekoppeld.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen