'Try before you buy'-dag: aanmelden tot 8 oktober

'Try before you buy'-dag: aanmelden tot 8 oktober

Op zondag 15 oktober organiseert 4MoreTechnology een testdag onder het mom van 'Try before you buy', waarbij bezoekers zelf het gemak kunnen ervaren van IRISS Hortensia.

Het camerasysteem IRISS analyseert producten met hoge nauwkeurigheid en precisie. Voor elk specifiek product kan bijpassende software worden gemaakt, zodat IRISS geschikt gemaakt kan worden voor vrijwel elk product. Zo zijn IRISS Rozen en IRISS Hortensia, twee unieke machines met een vergelijkbaar camerasysteem, inmiddels succesvol actief.

De 'Try before you buy'-dag vindt op 15 oktober plaats bij Kwekerij Vicini in Nootdorp tussen 10.00 en 15.00 uur. "Wij laten je in een persoonlijke uitleg zien hoe de sorteerprogramma's zijn in te stellen en welke functionaliteiten IRISS Hortensia heeft", zo laat 4MoreTechnology weten. "En dat alles met jouw eigen bloemen!"

Je krijgt dus de kans om het systeem vrijblijvend te testen met jouw eigen producten en zo kennis te maken met het gemak en de precisie van het camerasysteem van 4MoreTechnology. Deelname is gratis en er staan hapjes en drankjes klaar. Maar let op: aanmelden kan nog tot 8 oktober a.s. via dit aanmeldformulier.

Meer weten over 4MoreTechnology? Wouter Vreugdenhil en Tim van Elst waren onlangs te gast in de studio van Hortibiz Newsradio. Luister hier het gesprek terug:

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie