Priva en Koidra geven boost aan autonoom telen

Priva en Koidra geven boost aan autonoom telen

Priva en Koidra, twee wereldleiders in tuinbouwautomatisering, slaan de handen ineen om de ontwikkeling van autonome kassen te versnellen. Dit gebeurt met geavanceerde hardware en software die naadloos op elkaar aansluiten om tegemoet te komen aan de snel veranderende eisen van de industrie. De combinatie van Priva's uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van klimaatbeheersingssystemen en Koidra's succes en vooruitgang op het gebied van autonome teelt, vormt een belangrijke schakel in de ontwikkeling van glastuinbouwsector.

Hoewel Priva en Koidra actief zijn in dezelfde sector, zijn hun diensten complementair. Koidra, met toonaangevende oplossingen zoals Datapilot en Autopilot, verrijkt Priva's omvangrijke lijn hardware- en software-oplossingen, wat resulteert in een nog beter aanbod voor klanten.

Integratie en samenwerking
"We zijn erg blij om samen te werken met een bedrijf van Koidra's kaliber", zegt Meiny Prins, CEO van Priva. "Bij Priva willen we onze klanten toegang geven tot de meest innovatieve en relevante technologie. Wij geloven rotsvast dat de toekomst van de tuinbouw ligt in verhoogde flexibiliteit, integratie en samenwerking. Samen zetten we ons in voor de best denkbare combinatie van technologische oplossingen, om onze klanten te helpen te voldoen aan de steeds complexere eisen van de moderne tuinbouw."

Autonomous Greenhouse Challenge
Koidra heeft een ongeëvenaarde reputatie in autonome kasteelt en won herhaaldelijk de Autonomous Greenhouse Challenge. Opvallende commerciële proeven met een opbrengstverhoging van meer dan 20 procent getuigen van hun kennis en toewijding op het gebied van de revolutie in de glastuinbouwsector. Hun software, gecombineerd met Priva's hardware, biedt een ongeëvenaarde oplossing voor de markt.

De integratie van Priva's ecosysteem met Koidra's innovatieve, intelligente automatiseringssoftware, creëert een oplossing die elke andere op de markt overstijgt. Prins: "Dankzij deze samenwerking zijn al onze klanten met Priva-procescomputers verzekerd van een stabiele oplossing waarbij onze procescomputers, clouddiensten en API-verbindingen soepel worden geïntegreerd met de intelligente automatiseringsoplossingen van Koidra. De gegevens van de klant zijn volledig veilig en worden uitsluitend voor hun eigen voordeel gebruikt.”

Waardecreatie
Prins vervolgt: "Waarde creëren voor de klant is altijd onze belangrijkste leidraad. Ons doel is om het ideale klimaat te creëren waarin tuinbouwspecialisten en ondernemers wereldwijd strategisch kunnen groeien. Digitalisering en data ontgrendelen mogelijkheden die veel verder gaan dan wij alleen zouden kunnen ontwikkelen. Door samenwerking met partners zoals Koidra kunnen we dit potentieel benutten en ongekende waarde bieden. Onze gezamenlijke inspanningen zullen ons stap voor stap leiden naar voorspellende teelt en een duurzame, samenwerkingsgerichte toekomst."

Koidra is een wereldleider in technologie voor autonoom telen. Het bedrijf heeft in meerdere Autonomous Greenhouses Challenges consequent beter gepresteerd dan ervaren telers door tot 27% hogere winsten te behalen. Koidra's proeven in commerciële kassen laten ook uitstekende resultaten zien, met opbrengsten tot meer dan 20 procent hoger. Als ontvanger van USDA-onderzoekssubsidies en partner van toonaangevende onderzoeksinstituten is Koidra koploper in baanbrekend onderzoek naar de verbetering van gewasproductiviteit. Hun oplossingen geven klanten de middelen om belangrijke uitdagingen aan te kunnen en een hoge productiviteit en winstgevendheid te bereiken. Priva (De Lier, Nederland) ontwikkelt toonaangevende klimaat- en procesbeheersingssystemen voor de tuinbouw, gebouwautomatisering en Indoor Farming. Samenwerking met nieuwe partners, faciliteren in het optimaliseren van de teelt en innovatie ondersteunen in productie en distributie, is al 65 jaar Priva's kracht.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie