Debo neemt Florinet over

Debo neemt Florinet over

Het softwarepakket Florinet is overgenomen door Debo, een innovatieve ontwikkelaar in de sierteelt. Harm Koningen, CEO Debo: "Florinet past naadloos in onze ambitie om met behulp van technologie impact te maken. Het bedrijf ademt kennis van de sector en heeft enorm veel potentie. De sierteeltsector heeft met Florinet de totaaloplossing voor alle processen binnen handbereik."

Florinet is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot één systeem dat alle bedrijfsprocessen in een sierteeltbedrijf samenbrengt. Sjoerd Brandsma stond als eigenaar aan de wieg van Florinet: "Florinet zorgt ervoor dat sierteeltbedrijven efficiënter en datagericht te werk kunnen gaan. Dat biedt zoveel voordelen. Met de overname door Debo wordt Florinet uitgebreid met een getalenteerd en energiek team. De samenwerking gaat voor de klantrelaties van Florinet zorgen voor meer slagkracht, continuïteit en verhoogde kwaliteit in software en service. Daarnaast kunnen we nog meer bedrijven helpen bij het automatiseren van de bedrijfsprocessen."

Sterke basis met stevige ambitie
Florinet gaat als een zelfstandig bedrijf in de mark opereren. Het team van Florinet wordt direct uitgebreid naar tien personen. Dylan Baars, CTO Debo, onderstreept de sterke basis: "Deze mensen kennen de bedrijven in de sierteeltsector van binnenuit. Wij zijn de gesprekspartner als het gaat om digitalisering. Samen hebben we de missie om hét ERP systeem te worden van de sierteeltsector. Daarnaast profiteert Florinet van de uitgebreide pool van ontwikkelaars binnen Debo. Zo kunnen we gemakkelijk opschalen en snel reageren op marktveranderingen."

Innovatieve toekomst
Harm Koningen: "De samenwerking tussen Florinet en Debo is een stap in de richting van een toekomst waar technologische vooruitgang centraal staat. Wij bouwen aan een ecosysteem van applicaties in de sierteeltsector zodat we ook als sector in de toekomst internationaal marktleider blijven. Met de mogelijkheid om slimme AI-toepassingen in te zetten, betreden we een nieuw tijdperk van datagedreven besluitvorming."

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie