Takii luidt zomer weer in met zonnebloemenactie

Takii luidt zomer weer in met zonnebloemenactie

Traditiegetrouw viert zaadveredelaar Takii de start van de zomer met een stralende consumentenactie waarin zonnebloemen centraal staan. Op donderdag 20 juni, de langste dag van het jaar, zal een kleurrijke zonnebloemenwand opnieuw het Museumplein bij de entree van het Van Gogh Museum sieren. Ook online zal er de nodige aandacht aan de koningin van de zomerbloemen worden besteed. Voor Takii en het Van Gogh Museum is de zonnebloem het perfecte symbool om de zomer in te luiden.

Ondanks het huidige, voornamelijk natte, teeltseizoen dat gepaard gaat met de nodige uitdagingen voor zonnebloemkwekers, blijft Takii zich inzetten om zonnebloemen prominent onder de aandacht van de consument te houden en daarmee de kwekers te ondersteunen. Friederike van der Boon, Manager Marketing bij Takii, licht toe: “Met acties zoals deze willen we de schoonheid en symboliek van de zonnebloem blijven benadrukken. Het Van Gogh Museum ondersteunt jaarlijks deze boodschap en helpt om zonnebloemen onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, zowel museumbezoekers als online volgers wereldwijd.”

Zonnige groeten uit Amsterdam
Weer of geen weer, Takii nodigt iedereen die in de buurt van Amsterdam is uit om op 20 juni de zomer te komen vieren bij de zonnebloemenwand op het Museumplein. Omarm de zomer te midden van stralende zonnebloemen, want na regen komt immers zonneschijn.

Bron:

Deel artikel