Limited edition theeblend voor vrouwen van Theelers

Limited edition theeblend voor vrouwen van Theelers

Theelers, de winnaar van de themaprijs van de prestigieuze Tuinbouw Ondernemersprijs, heeft een limited edition theeblend gecreëerd speciaal voor vrouwen. De theeblend wordt rondom moederdag ingezet voor winacties en is in gelimiteerde oplage binnenkort ook verkrijgbaar via de webshop van Theelers.

De huidige geneesmiddelen zijn vaak afgeleid van geneeskrachtige kruiden. Elk kruid heeft een bepaalde werking op ons lichaam. Vooral bij vrouwen vormen specifieke kruiden de basis voor een gezonde en gebalanceerde hormoonhuishouding. Theelers heeft vijf krachtige kruiden gebundeld in een theeblend voor vrouwen: Women Balance. Pimpernel, citroenverbena, basilicum, gedroogde rozen en bromelia zorgen voor een rustgevende werking en helpen om de hormoonhuishouding in balans te houden. Daarnaast is de thee rijk aan antioxidanten, wat goed is voor huid en haar en helpt bij darm- en menstruatieklachten. De thee wordt rondom moederdag ingezet voor winacties en is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar via de webshop van Theelers.

Met liefde voor plant en planeet
Theelers is een samenwerking van kwekers die theeblends produceren vanuit de reststroom van hun bedrijven. De duurzame start-up won onlangs de themaprijs van de prestigieuze Tuinbouw Ondernemersprijs. Zo is de rozenbloesem in de Women Balance-blend afkomstig van doorgedraaide (niet-verkochte) rozen die zijn gedroogd. De vier kwekers, Westlandpeppers, Gova, Corn. Bak B.V. en De Kruidenaer, weten door hun krachten te bundelen op een innovatieve manier verspilling tegen te gaan. Zo zorgen ze samen voor minder afval en meer natuurlijke producten van eigen Nederlandse bodem.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie