Webinar over inzet zzp'ers

Webinar over inzet zzp'ers

Ondernemers die zzp’ers inzetten op hun bedrijf staan er wellicht niet dagelijks bij stil gestaan of dat de beste constructie is. Welke regels gelden er nu voor zzp’ers? Past zzp eigenlijk wel bij goed werkgeverschap? Deze vragen worden besproken tijdens een online webinar op woensdag 17 mei om 10.00 uur.

Op het programma staan:

  •     Zzp en goed werkgeverschap, hoe verhoudt zich dat tot elkaar? Ingrid Blom (Themaspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland) deelt haar visie hierop.
  •     De technische verschillen tussen een zzp’er en een reguliere werknemer, Maartje Jager (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) zet dit op een rij.
  •     En de verwachte ontwikkelingen als het gaat om wetgeving rond zzp’ers, dit wordt toegelicht door Hans Koehorst (LTO Nederland).

Kosteloos aanmelden voor het webinar
Werkgevers in de land- en tuinbouw kunnen dit webinar gratis bijwonen vanwege een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. Belangstellenden die geen werkgever zijn maar wel een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn hebben, zijn ook welkom om het webinar bij te wonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat tijdens de bijeenkomst vragen kunnen worden gesteld. Na afloop van het webinar ontvangen deelnemers automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ondernemers die niet in de gelegenheid zijn om het webinar live te volgen, kunnen zich ook aanmelden, zij ontvangen dan na afloop eveneens automatisch de terugkijklink.

Meer informatie vind je hier

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie