Speciaal magazine over werken in de tuinbouw

Speciaal magazine over werken in de tuinbouw

Voor de meeste bedrijven is het een hele klus om voldoende medewerkers te vinden. De tuinbouw heeft daar ook mee te maken en vecht vaak ook nog tegen verkeerde beeldvorming over de sector. KAS heeft daarom net als eerdere jaren een speciaal magazine gemaakt rondom werken in de tuinbouw, waarbij meer dan 50 medewerkers vertellen over hun job en liefde voor de tuinbouw. De artikelen zijn ook online te lezen.

Maar liefst 23 bedrijven namen dit jaar deel aan de speciale uitgave, die wordt verspreid onder ontvangers van KAS Magazine en nog eens zo'n 2.000 studenten in Nederland. "Het is een mooie mix geworden van productiebedrijven en toeleveranciers", zegt uitgever Jacco Strating. "Van Looye Kwekers, The Mastergrowers en Van Gog Kwekerijen, tot BOAL Group, AgroEnergy en Nitea, je vindt ze allemaal in het magazine terug, waarbij enthousiaste medewerkers zich ware ambassadeurs voor de sector tonen. We zijn trots dat we deze uitgave met al die bedrijven en medewerkers wederom hebben mogen maken."

Werken & Leren Tour
Het doel van het magazine is om de tuinbouw onder de aandacht te brengen van studenten en werkzoekenden en een goed beeld te geven van de veelzijdigheid aan functies en de kansen om te groeien. In maart, tijdens HortiContact in Gorinchem, zal aansluitend op KAS Werken & Leren ook een Werken & Leren Tour plaatstvinden, waarbij een groep studenten wordt uitgenodigd om kennis te maken met verschillende bedrijven.

KAS Werken & Leren valt vanaf vandaag door de bus. Wil je ook een exemplaar ontvangen, mail dan naar info@kasmagazine.nl. De artikelen zijn vanaf nu ook online te lezen en te delen op de nieuwe website van KAS.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie